Alphakursus i Nicolaihuset

Sognepræst Jørgen Jørgensen inviterer igen til Alpha-kursus i Nicolaihuset i Aabenraa.
Sognepræst Jørgen Jørgensen inviterer igen til Alpha-kursus i Nicolaihuset i Aabenraa.

Sognepræst Jørgen Jørgensen og praktikant Mikael Skovgaard holder oplæg ved kurset i Nicolaihuset, Aabenraa, om tirsdagen fra kl. 10-12 med start den 4. marts.
Alpha er for alle, der godt vil udfordres – og udfordre andre. I Aabenraa har flere hundrede deltaget i alphakurserne med stort udbytte. Måske er det din tur nu? Det kræver ingen forkundskaber – og heller ikke en bestemt tro, oplyser præsten.
Alpha består af tre dele: Man starter med kaffe. Derefter hører man et oplæg om et centralt kristent emne (Se emnerne på http://www.aabenraasogn.dk/alphakurser) og man slutter med en samtale i grupper, hvor man selv kan komme til orde.
Udbyttet bliver størst for alle deltagerne, når åbne, ærlige mennesker mødes for at dele et rundstykke – og en smule liv – med hinanden. Det koster kun 20 kr. pr. gang incl. kaffe, rundstykker og deltagermanual. Tilmelding og yderligere oplysninger hos sognepræst Jørgen Jørgensen Tlf. 74 62 21 51 joej@km.dk. Man kan se videoklip om Alpha på http://vimeo.com/76049725 og http://vimeo.com/58526997.
Bodil