Foredrag i Ribe: ’Hvad siger Bibelen om klimaproblemerne?’

Evangelist og forfatter Hans Lauridsen holder foredrag i Rønnebærparkens fælleshus den 25. februar 2014 kl 19. Arrangementet bliver filmet af tv-journalist Kristoffer Dreyer.
– Foredraget vil vare ca. to timer med en pause midtvejs, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. Det vil veksle mellem Esthers og mine oplevelser, i de fem år vi boede i Australien, og de ting der sker i verden i dag, og hvordan det vil udvikle sig i fremtiden.
Her er det specielt klimaproblemerne, økonomien, forureningen, terrorisme og flere andre alvorlige ting, der vil blive berørt, fortæller Hans Lauridsen, som mener, at ændringen af helligdagen fra lørdag til søndag vil resultere i, at Herren lukker himlen, så det ikke regner- ligesom på Josefs og Elias’ tid.
Bodil