Bøn for 448 messe-gæster

De 45 forbedere på den kristne stand I Mesterens Lys på helsemessen i Falkonercentret havde ikke tid til at holde pause.
De 45 forbedere på den kristne stand I Mesterens Lys på helsemessen i Falkonercentret havde ikke tid til at holde pause.

Messen ’Krop-Sind-Ånd’ i Falconercenteret på Frederiksberg havde 11.000 besøgende. Mange viste interesse for standen fra ’I Mesterens Lys’, hvor 45 forbedere bad for 448 messedeltagere.

– Hvor var det godt, at I var her og tak for bønnen, sagde en deltager på helsemessen i Falkonercentret til de kristne på standen fra I Mesterens Lys forrige weekend.

I Mesterens Lys deltog igen i år med en stand på ”Krop-Sind- Ånd” messen i Falconercentret på Frederiksberg den 31. jan.-2. feb.

Jesus var der

Agnethe Zimino, som er formand for I Mesterens Lys fortæller begejstret, at det var en helt speciel oplevelse.
– Sjældent har vi oplevet så stor en åbenhed i forbøn og samtaler. Helligånden var stærkt til stede, og Kristi nærvær var en helt konkret virkelighed både for de, der blev bedt for, og for os forbedere.
Der var konkrete øjeblikkelige helbredelser, og det at vi får lægedom ved Kristi sår blev en levende virkelighed.

’Bøn var højdepunktet’

– Ikke mindst lørdag var der ekstra stor tilstrømning, ja, forbederne – 45 i alt – havde nok at gøre, og mange pauser blev der ikke holdt. Ligeså snart folk havde rejst sig fra stolen efter forbøn, så var der nye, der satte sig med deres vidt forskellige behov for bøn, og længe og inderligt blev der bedt for den enkelte, fortæller Agnethe Zimino.
Der var også mange positive tilbagemeldinger, fx fra en, der vendte tilbage til standen dagen efter og sagde:
– Jeg har slet ikke ord for det! Det her er bestemt højdepunktet på hele messen! Jeg blev dybt berørt! Tårerne bare løb! Hvor er det godt, at I er her og tak for bønnen!

- Der var hele tiden nye folk, som ønskede samtale og forbøn, fortæller formand Agnethe Zimino.
– Der var hele tiden nye folk, som ønskede samtale og forbøn, fortæller formand Agnethe Zimino.
Folk ønsker forbøn

– Vi er begejstrede for, hvad Gud gør i vores tid og i vores arbejde, understreger Agnethe Zimino. Hun oplever, at der nu er langt større åbenhed for Jesus end tidligere, og det er nemt at invitere til forbøn.
– Folk er mere end villige til at blive bedt for!, siger hun.
I løbet af weekenden havde de 45 forbedere samtaler med og bad for 448 personer i alt.
Der var 30 til Kyndelmissegudstjeneste, hvor der også var profetisk sang til enkelte deltagere. I løbet af weekenden viste mange interesse for Christ-fulness (det kristne alternativ til mindfullness), og arrangørerne er overbevist om, at et on-line kursus i Christfulness vil blive fyldt op.
Man kan melde sig til kurset på www.Christfulness.dk