Euroclass-elever besøger Sjølundkirken

18 årige Silas Rasmussen fra Holmegaard er en af deltagerne på Euroclass’ Sydafrikateam og vil være med til arrangementerne i Sjølundkirken i Næstved.
18 årige Silas Rasmussen fra Holmegaard er en af deltagerne på Euroclass’ Sydafrikateam og vil være med til arrangementerne i Sjølundkirken i Næstved.

Teenklubben ved Sjølundkirken i Næstved får den 1. og 2. marts besøg af 12 unge fra Euroclass i Kolding, som netop har været i Sydafrika.

12 unge fra efterskolen Euroclass besøger teenklubben Regroup den 1. marts – og medvirker ved gudstjenesten i Sjølundkirken dagen efter.

– Det bliver en weekend med fuld fart over feltet for konfirmander og teenagere, lover arrangørerne. De 12 unge fra Euroclass’ Sydafrikateam gæster Teenklubben Regroup lørdag den 1. marts kl. 17.00 – og medvirker ved gudstjenesten i Sjølundkirken den 2. marts.

Vil gøre en forskel

Euroclass er et alternativt efterskoletilbud for teenagere, som vil gøre en forskel. Med 9 ugers rejse får de stillet deres eventyrlyst, bliver udfordret personligt og får mulighed for at gøre en forskel. Eleverne deler det kristne budskab gennem drama, uddeling af nødhjælp og personlige vidnesbyrd.
I teenklubbens ’Regroup Overnight’ medvirker Euroclass med optræden, dans og dramastykker, som relaterer til konfirmander og teenageres livsverden. Arrangementet er for konfirmander og teenagere i alderen 13-16 år.
Søndag formiddag kl. 10.30 medvirker Euroclass på brunchgudstjenesten i Sjølundkirken, som sluttes af med stor fastelavnsfest med tøndeslagning.
Alle er velkomne. Man må gerne komme udklædt til gudstjenesten.