Signe Walsøe og GO i Esbjerg og Aalborg

Signe Walsøe
Signe Walsøe

Den fælleskirkelige missionsorganisation Gospel Outreach, der for 10 år siden blev grundlagt af Per Hyldgaard, holder nu to missionsaftner i Esbjerg og Aalborg.
Her vises billeder og filmklip fra de seneste missionskampagner og fortælles om arbejdet. Den 12. februar er det i Aalborg Citykirke. Den 6. marts er det i Kvaglund Kirke i Esbjerg, og her medvirker den kendte sanger Signe Walsøe. Gospel Outreach ser tusindvis af mennesker komme til tro på Jesus Kristus på missionskampagner i Asien, Afrika, Syd- og Mellemamerika. Desuden bekræfter Gud budskabet om kraften i Jesu navn, gennem stærke mirakler, hvor blinde, døve, stumme m.m. bliver helbredt, fortæller John Jensen, der er administrator i missionsorganisationen.
– Det er vort håb, at kristne i Danmark bliver opmuntret og styrket i troen ved sådanne missionsaftner. Når vi ser, hvad Gud formår, hvorfor skulle det så ikke kunne ske i Danmark?
Per Hyldgård medvirker begge aftner.
Henri