Koncert med rapperen Je’kob på Musicon i Roskilde

s5_jekob-fhl-eutopian-backsplashFredag d. 7. februar kl 20 holder værestedet Be Free i samarbejde med YFC en koncert med den kristne amerikanske rapper Je´kob Washington på Musicon i Roskilde.
Det bliver en anderledes koncert med et meningsfyldt budskab, og der er fri entre, lover arrangørerne.
Værestedet Be Free holder workshops og events med street-art på Musicon i Roskilde. Det er et innovativt, kreativt område i Roskilde, med Roskilde festivalen og Roskilde kommune som initiativtagere. Området har en skaterhal, BMX bane, danseteater og galleri, og man er ved at opføre Danmarks rockmuseum. Derfor kommer mange unge ude på området.
Be Free’s mål er at være et sted, hvor de unge kan komme og snakke om det, der fylder for dem. Vi vil gerne være der særligt for dem, som er kommet lidt skævt ind på livet – og vi bruger streetart som rim, tekster, tegninger og grafitti til at udtrykke os. Det kan være lettere end kun at skulle snakke, skriver Dina Lindgreen fra Be Free.
Bodil