Sommerhøjskole 2014 om ’Komme dit rige’ i Mariager

Solfrid Bracher og Kent Jakobsen underviser på sommerhøjskolen i Mariager.
Solfrid Bracher og Kent Jakobsen underviser på sommerhøjskolen i Mariager.

”Komme dit rige” er overskriften over Sommerhøjskolen 2014, som finder sted 3.- 9., og 10.-16. august i Mariager. Årets Sommercamp 2014 den 12.-19. juli har samme tema.
På Sommerhøjskolen 2014 vil Filip Ipsen og Frede Rasmussen holde bibeltimer om temaet ”Komme dit rige”, og de svare på spørgsmål som ”Hvordan skal Guds rige bryde igennem?” og ”Hvor skal det ske? I det enkelte menneske eller i vort samfund?”
Også to af højskolens lærere, Kent Jakobsen og Solfrid Bracher, vil undervise, og Paul Conrad og Joel Raburn kommer igen i år. Paul Conrad arbejder til daglig ud fra Frikirken International Church i Ålborg Øst, og Joel Raburn er pastor i Evangeliekirken på Frederiksberg.
Også Iver Larsen, drivkraften i oversættelsen af Bibelen på Hverdagsdansk og tidligere bibeloversætter i Kenya, vil besøge stævnet og fortælle om sit arbejde. Og Evangeliekoret fra Ålborg under ledelse af Gunda Mortensen kommer og synger for og med os en aften, så der vil være noget for enhver smag, lover Mariager Højskole.
Bodil