Kai Kjær-Hansen stopper som Israelsmissionens formand

s2_kaj kjær-hansenDen danske Israelsmission (DIM) holder reception på Torvet i Aarhus den 21. marts for at markere, at dr. teol. Kai Kjær-Hansen stopper som formand efter 17 år på posten.
Kai Kjær-Hansen (69) har tegnet DIM både som formand i 17 år og som redaktør af Israelsmissionens Avis gennem 25 år (1987-2012). Han har desuden været sekretær i KFS og været lærer på Menighedsfakultetet i Aarhus 1973-1987, afbrudt af et studieophold i Jerusalem i 1976-78, hvor han fungerede som dansk præst. I 1982 forsvarede han sin doktorafhandling, ’Studier i navnet Jesus’.
Siden 1987 har Kai Kjær-Hansen været freelance-teolog med foredrag og skribentvirksomhed. Han har været med til at oversætte den autoriserede bibel, som udkom i 1992, og har skrevet en række bøger og artikler.
Fra 1991 har han været international koordinator for Lausanne Consultation on Jewish Evangelism og fra 1995 hovedredaktør af tidsskriftet Mishkan. Kai Kjær-Hansen er gift med Kirsten; de har tre børn og tre børnebørn. Han stopper som DIMs formand for at få mere tid til sit forfatterskab.
Bodil