Lærer unge at vente med sex

Den norske forfatter Tone Lise Gustavsen vil lære kristne unge at ’skille sig ud’ ved at sætte grænser og vente med sex.
Den norske forfatter Tone Lise Gustavsen vil lære kristne unge at ’skille sig ud’ ved at sætte grænser og vente med sex.

Tone Lise Gustavsen skal undervise ungdomslederne i Kristelig Studieforbund om vigtigheden af kærlighed, trofasthed og at vente med sex indtil ægteskabet.
Sidst i marts holder forfatter Tone Lise Gustavsen kursus i Kristelig Studieforbund for at lære kristne ledere at tale med unge i menighederne om forelskelse og sex.
– Det er først og fremmest forældrenes ansvar at snakke med deres børn om dette emne, men kirken har også et ansvar. Medierne lærer os, at det er normalt at have sex, før man gifter sig. Og ingen ønsker at skille sig ud. Men vi skal skille os ud. Vi skal turde være anderledes, forklarer Gustavsen.
Hun understreger, at det er vigtigt at sætte grænser. Det gør man nemlig med det, der har værdi. Det skal blive ’in’ at leve rent og sætte en højere standard. Og vi er på vej i den retning, mener Tone Lise Gustavsen, som har skrevet bogen Frihet og ren sex, en bok om kjærlighet etter Guds standard, skriver KPK.
Bodil