Markedscafé gennem 10 år

Markedscaféen i Løgumkloster startede med bøn på Kloster Mærken i 1979. Nu har der i 10 år været en kristen café i byens centrum.

– I 1979 var vi på markedspladsen de tre dage, der var Kloster Mærken. I 2003 så vi et hus, som ligger lige ud mod markedspladsen, fortæller Kalli og Karen Christensen om det, der senere blev til Markedscaféen.

Ægteparret blev enige med husejeren, og det endte med, at der kom en kristen café ved markedspladsen i Løgumkloster. Sammen med andre kristne er Kalli og Karen stadig optaget af at fortælle folk om Jesus, bl.a. gennem caféen, som holder åbent alle hverdage.
– Når Gud giver visioner og kald til at nå mennesker i det område, hvor vi bor, på gaden, markedspladsen, i caféen eller andet, så gælder det om at høre og handle. Jesus har al magt i himlen og på jorden, slutter Kalli og Karen fra Markedscaféen.
Jubilæet fejres både onsdag den 26. og lørdag den 29. marts i caféen med koncert, gratis kaffe og amerikansk lotteri.