Oscar-nominering trukket tilbage

CBN har for nylig bragt historien om Oscar-nomineringen af Jonis sang og den efterfølgende afvisning af den.
CBN har for nylig bragt historien om Oscar-nomineringen af Jonis sang og den efterfølgende afvisning af den.

Academy Awards afviste nomeringen af Joni Eareckson Tadas sang ’Alone Yet Not Alone’ på grund af en teknisk fejl – den blev nemlig anbefalet af et tidligere komite-medlem.
Komponist Bruce Broughton havde sendt en email til nogle venner med en opfordring til at høre titelmelodien fra den kristne lavbudget-film ’Alone Yet Not Alone’. Det blev beskrevet som et brud på reglerne, fordi han selv har været leder af Oscar-komiteen.
– Hvis man læser reglerne på hjemmesiden Oscar.com, kan man se, at jeg ikke har brudt nogen af dem, fastholder Broughton og tilføjer, at mange andre nominerede sange får PR for hundredtusindvis af dollars.
Mange opfatter afvisningen af Jonis sang som diskriminering på grund af dens kristne budskab. Joni selv er dog overbevist om, at Gud kan bruge sagen til at gøre sangen og filmen mere kendt, end den ellers ville være blevet.
Bodil