Anne Linnet synger kærlighedens højsang

Anne Linnets kan i denne måned høres gratis på bibelselskabet.dk/lydspor.
Anne Linnets kan i denne måned høres gratis på bibelselskabet.dk/lydspor.

Sangerinden medvirker i anledning af Bibelsselskabets 200 års jubilæum.

– Kærlighedens væsen, det er jo meget af det brændstof, man skriver på som komponist, siger Anne Linnet.

Anne Linnet udkom d. 31. marts med en ny sang, Størst af alt er kærlighed. Sangen er blevet til i samarbejde med Det Danske Bibelselskab.
Den er skrevet med inspiration fra Paulus’ Første Brev til Korintherne kapitel 13 om tro, håb og kærlighed og er en hyldest til kærlighedens væsen.
Anne Linnet er en af 12 kunstnere, som i løbet af 2014 vil fortolke hver deres bibelpassage i anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum.
Den kendte sangerinde og komponist har tidligere komponeret orgelmusik, samarbejdet med præsten Johannes Møllehave og givet kirkekoncerter.
Allerede som barn blev Anne Linnet introduceret til de danske salmer af sin mormor. Bibelens tekster har siden da ikke været fremmede for hende – og nu har hun selv sat tone og tekst til en.

Kunstnerisk brændstof

– Det er et fint initiativ at få nogle kunstnere til at skrive sange. Opdatere udtrykket. Følge med tiden. Da jeg blev spurgt, trak det i en masse ting i mig, fortæller hun og fortsætter:
– Korintherbrevet taler om kærlighedens væsen, og det er jo meget af det brændstof, man skriver på som komponist. Der er så mange vinkler, så mange måder at se kærligheden på.
Sangerinden har de seneste 7-8 år spillet omkring 6-700 koncerter, og hun skaber så vidt muligt altid plads i kalenderen til at komme rundt i landets kirker.

Lydspor fra Bibelen hjælper HIV-ramte

Til november udgiver Bibelselskabet alle de bestilte12 sange i albummet Lydspor fra Bibelen. Overskuddet går til et projekt, der hjælper HIV-ramte børn i Swaziland.
På bibelselskabet.dk/lydspor kan Anne Linnets sang høres gratis i en måned efter udgivelsen. Den kan derefter købes via iTunes.
Krista