Anne-Marie skal holde styr på Udfordringens økonomi

s2_anne-marieNy bogholder begyndte på jobbet den 1. april.

Vi havde tænkt på at sætte et skilt på døren med ”Aprilsnar!”, da Anne-Marie første dag mødte på Udfordringen. Men vi ville ikke tage modet fra vores nye bogholder.

Anne-Marie Lysholm Madsen afløser Vibeke Hansen, som går på pension i begyndelsen af maj. Så lige nu bliver den 47-årige Anne-Marie sat ind i regnskabets finurligheder samt de mange andre opgaver, som hører med til bogholderens job.
– Jeg glæder mig til, at jeg har forstået det hele, så jeg kan overtage ansvaret, siger Anne-Marie Lysholm, som overtager regnskabet efter at to afløsere, langtidssygdom og to flytninger har sat deres præg på bogholderiet.
Hun kommer selv fra en stilling hos Kristelig Fagbevægelse i Esbjerg. Forud for det job var hun i 11 år skolesekretær på Sommersted Ungdomsskole under tre forskellige forstandere. Så rigtig mange forældre og elever kender den smilende og venlige skolesekretær fra Sommersted.
Her bor hun stadig sammen med sin mand, Poul Kristian, som var viceskoleleder på ungdomsskolen. Efter at ungdomsskolen måtte lukke, har han fået samme stilling på Agerskov Kristne Friskole.
Parret har fire børn, de tre første er piger. Og de to ældste er allerede flyttet hjemmefra.
Anne-Marie kommer oprindeligt fra Københavns-området, men har, siden hun var 11, boet forskellige steder i Jylland. Efter efterskolen kom hun på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing, og senere tog hun handelsskole og blev kontoruddannet. Hun har arbejdet i mange forskellige job, bl.a. også i Oslos helsevæsen i Norge et år.
Da hun og Poul Kristian boede i Skrydstrup ved Vojens, kom de i kontakt med Sigrid og Preben Møller på soldaterhjemmet ved flyvestationen.
Den interesse har Anne-Marie beholdt, så hun fx i sidste weekend var med til at klargøre soldaterhjemmet i Haderslev til igen at starte op, når forsvaret nu flytter soldater tilbage til byen.
– Det er spændende at arbejde med soldater, fordi de endnu er unge og lyttende. Og de befinder sig netop i en periode af deres liv, hvor de skal træffe så mange vigtige beslutninger. Ikke mindst, hvis de bliver udstationeret i udlandet, forklarer Anne-Marie Lysholm.
Og hvis nogen af læserne spekulerer på, om hun mon er i familie med tidligere folketingsmand Henning Lysholm, så er svaret ja. Det er hendes farbror.
– Jeg glæder mig til at arbejde på Udfordringen, dels fordi jobbet er så spændende, dels fordi det er en arbejdsplads med en kristen livsholdning og mange forskellige kirkeretninger, siger Anne-Marie.
Når hun ikke arbejder med administration, slapper hun af med at løbetræne. Hun holder meget af at gå i kirke i Sommersted, og parret er også med i en bibelstudiekreds og kommer jævnligt i menighedshuset Ansgar i Haderslev.
Henri