Bliver højskolelærer i Mariager

Christina og Nicolaj Kristensen med sønnen Sylvester er på vej til nye udfordringer: De venter barn nr. to, og Christina skal ansættes på Mariager Højskole fra januar 2015.
Christina og Nicolaj Kristensen med sønnen Sylvester er på vej til nye udfordringer: De venter barn nr. to, og Christina skal ansættes på Mariager Højskole fra januar 2015.

Christina ’Chrissy’ Kristensen fra Citykirken i Aarhus skal fra januar undervise i bl.a. lovsang og musik på Mariager Højskole. Men der er også brug for hendes bedre halvdel, Nicolaj.

Christina Kristensen, som de sidste 3 år har været ansat i Citykirken Århus som ungdomspræst, bliver ansat som lærer på Mariager Højskole fra 1. januar 2015.

– Vores fælles passion er, at den kreative del af vores liv bliver løftet til et højere niveau. Når vores kreativitet og vores åndelighed spiller sammen, kan det blive til stor velsignelse for mennesker omkring os og til ære for vores fantastiske Gud, siger Christina og hendes mand Nicolaj.

Musik og coaching

– Jeg er rigtig glad for, at Christina (Chrissy) Kristensen har sagt ja til invitationen til at blive lærer på Mariager Højskole fra januar 2015, siger Kent Jakobsen, som er forstander på Mariager Højskole.
Christina skal være med til at relancere skolens musiklinje, School of Worship and Music, (SWM). Med sin passion for lovsang, evner for at skrive sange og stærke personlige drive vil hun være den helt rigtige makker til Mark Hill, som er skolens anden musiklærer.
Christina skal både undervise og være coach på skolen, og her vil hun kunne inspirere med sin erfaring fra Citykirken. Hun er en dygtig kommunikator og meget innovativ og kreativ i sin tilgang, og det kan højskolen profitere af, mener Kent Jakobsen.

Brug for hele familien

Christina og Nicolaj har sønnen Sylvester og venter barn nummer to i maj. På højskolen glæder man sig til også at få Nicolaj engageret.
– Nicolaj er både en dygtig lovsangsleder og musiker, og samtidig kan han en hel masse med foto, video og layout, hvilket Web-mission valgfaget i høj grad vil have gavn af, fortæller Kent Jakobsen.
Det er med stor glæde, at vi kan slå dørene op, så Christina og Nicolaj med deres børn kommer til at indgå i teamet blandt skolens øvrige personale, tilføjer forstanderen.

Passion i Citykirken

Christina har startet ungdomsarbejdet Passion i Citykirken op og ledt det siden september 2010 og indtil april i år, hvor hun gik på barsel.
– Vi glæder os med Christina og Nicolaj over de nye spændende udfordringer, de står overfor og er taknemlige for årene i og ud fra Citykirken, udtaler Jürgen Galonska, ledende præst i Citykirken Århus.
Ungdomsarbejdet Passion er i dag et levende og dynamisk ungdomsmiljø med fokus på sammen at udvikle og tjene med de gaver og evner, den enkelte har fået. Citykirken har stort fokus på den næste generation, og her har Christina og Nicolaj været frontløbere i at være ung kirke i det 21. århundrede, fortæller Jürgen.
– Vi kommer til at savne Christina, som er blevet kendt og elsket i hele menigheden og vores land, siger Jürgen Galonska og fortsætter: ’Højskolen får en dygtig og kompetent medarbejder, og vi ønsker Christina og Nicolaj Guds rige velsignelse for fremtiden i Mariager.’

Tjener med musik og kunst

Christina og Nicolaj har arbejdet med lovsang, musik, udsmykning, grafik og PR i den lokale kirke i mange år og glæder sig meget til den udfordring og det kæmpe privilegium, der ligger i at have indflydelse på elever fra hele kirkedanmark.
– Vi håber på at kunne løfte arven fra vores fantastiske forgængere på SWM og være med til at tage det ind i en ny spændende tid.
Mere end alt ønsker vi at se den enkelte vokse og udvikle sig mod, hvad Gud har i tanke, hvilket i høj grad er skolens kerne – nemlig at se mange efterfølgere af Jesus, siger Christina og Nicolaj.

Christinas CV:
30 år. Vokset op i hhv. Fredericia og Rønne på Bornholm
1994-2002 (pinsekirker), gift 2002, flyttede til Randers –
har tjent i Den Evangeliske Frikirke og Skywalk som
lovsangsleder og cellegruppeleder sammen med Nicolaj.
2004-2006 Salgsassistentuddannelsen
2006-2007 DTS (New Zealand) og jordomrejse
2007-2008 Daglig leder i tøjforretning i Randers
2008-2009 Elev på Mariager Højskole
2009-2010 Barsel med Sylvester
2010-2014 Ungdomspræst i Citykirken Aarhus


Artiklen fortsætter efter annoncen:Nicolajs CV:
31 år. Vokset op i Randers (Frikirken).
Tjente i kirken som lovsangsleder og teenageleder.
2001-2004 Tømreruddannelsen på Bornholm og i
Randers
2004-2006 Arbejdede som tømrer
2006-2007 DTS og jordomrejse
2008 Grundforløbet som fotograf på Viborg Medieskole
2009-2010 Pedel på Efterskolen Alterna
2011-2014 Fuldtidsansat fotograf/grafiker hos eventfir-
maet ”By Mathew”