Direkte fly København-Tel Aviv

Norwegian vil flyve direkte fra København til Tel Aviv fra den 11. april. Antallet af nordiske turister stiger med flere procent årligt, oplyser Den Israelsks Stats Turistbureau.
Fra den 11. april vil der være to flyafgange til Israel om ugen, og fra 4. maj tre gange om ugen.
Sidste år rejste 85.500 nordiske besøgende til Israel, hvilket er en stigning på 5 procent i forhold til 2012. I alt besøgte 3,54 millioner mennesker fra hele verden Israel i løbet af 2013. Det er en stigning på 1 procent i forhold til samme periode i 2012.
21.000 danske turister besøgte Israel, hvilket er en stigning på 2 procent sammenlignet med 2012.
– Vi er meget glade for den nye, direkte rute og ser en stor mulighed for at få flere danske og sydsvenske ferie- og forretningsrejsende til at opdage Israel, siger Erika Samuelsson, der er PR-ansvarlig i Den Israelske Stats Turistbureau for de nordiske og baltiske lande.
Bodil