Film lærer børn om påske

Pastor Andreas Christensen forklarer påskeevangeliet i børnehøjde for tøjdyret Snapper.
Pastor Andreas Christensen forklarer påskeevangeliet i børnehøjde for tøjdyret Snapper.

Danmarks Kirkelige Mediecenter har produceret 4 nye film, hvor tøjdyret Snapper fra Sigurds bibelhistorier besøger sin præst for at lære, hvorfor vi holder påske.

I løbet af fire film besøger tøjdyret Snapper præsten Andreas Christensen, der fortæller om palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskemorgen.

Den Folkekirkelige Udviklingsfond har givet penge til fire korte film, der forklarer påsken for børn. Filmene tager udgangspunkt i de fire dage palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag.

Snapper lærer om påske

Tøjdyret Snapper besøger sin præst for at blive klogere på, hvorfor vi fejrer påske, og hvad gækkebreve og små, søde kyllinger har med kristendommen at gøre.
Snapper finder beretningen så spændende, at hun næstetn ikke kan vente til næste dag med at høre fortsættelsen. Men da det bliver langfredag, er Snapper slet ikke sikker på, at hun har lyst til at høre resten af historien påskedag.
Pastor Andreas kan dog love hende, at det nok skal ende godt.

Kan frit downloades

Filmene kan ses på www.snapperklubben.dk og downloades frit på youtube, så stifter, sogne, organisationer og andre interesserede kan hente dem og bruge dem i deres egen sammenhæng – på hjemmesider, ved børnearrangementer og lignende, skriver Danmarks Kirkelige Mediecenter.