GospelFamily på Plænen

s4_GospelTre Gospelkor fra Nicolai Kirke i Aabenraa skal synge på Plænen i Tivoli den 10. maj.

Lørdag den 10. maj fyldes fire busser udenfor Nicolai Kirke i Aabenraa med i alt 250 kormedlemmer, frivillige og familie for at optræde på Tivolis største udendørs musikscene, Plænen. De tre kor GospelOaks, GospelTeens og GospelRoots, skal hver især optræde på Plænen og give 40 minutters koncert. Det sker i anledning af Tivolis årlige gospelfestival, hvor landets forskellige gospelkor er inviteret. Det er første gang, så mange busser og kormedlemmer tager på koncerttur sammen i GospelFamily. Men man skal stå tidligt op for at få noget ud af dagen. De to GospelOaks busser kører allerede kl. 6.00 om morgenen, så kormedlemmerne kan være klar til lydprøve kl.10.00 i Tivoli, og vender først hjem kl. 23.30 om natten.

Smittende glæde

Det klart, at alle medlemmer glæder sig til at synge på den landskendte scene Plænen, hvor der i sæsonperioden holdes Fredagsrock, men spørger man kormedlemmerne i GospelRoots, så er det mindst ligeså meget forlystelserne og samværet, de ser frem til. De tre kor fra Nicolai Kirke i Aabenraa ledes af sognemedhjælper Torben Callesen.
Visionen er at tilbyde alle aldersgrupper et kor på deres niveau og deres præmisser.
Korets hjemmeside oplyser fl g.: ”Det er ikke nødvendigt at være kristen for at være med i korene. Formidlingen af den glade, nådefulde og livsforvandlende kristendom gennem gospelsang, bøn og fællesskab er dog vores vigtigste motivation og drivkraft. Vær med, og bliv smittet af verdens bedste og gladeste budskab.”
Krista