Gymnasieelever hjælper kirke

s4_små_Gymnasiepiger

En søgning efter frivilligjobs i Haderslev endte hos Domsognet, og nu er to gymnasiepiger i gang med at snitte gulerødder og lave pasta og kødsovs.

-Vi har ikke normalt så meget kontakt til kirken, men det før ikke noget, fortæller Henriette og Julia. Vores venner synes, det var fedt, at vi gjorde sådan noget, så måske vil de også tænke over muligheden, siger de to piger.

På Haderslev Domsogns hjemmesides frivilligbørs har Domsognets 140 frivillige beskrevet de fleste af deres opgaver. Domsognets koordinerende sognemedhjælper Henrik står for de mange frivillige.

– Det er optur hver gang folk selv tager initiativ til at blive frivillige, fortæller Henrik Engelbrekt Refshauge fra Haderslev Domsogn. De fleste siger, de gerne vil gøre en forskel; men at de så samtidigt selv får noget gennem arbejdet, er jo bare en win-win-situation.

Krista