Moderne type Bededag – også på Christiania

s4_små_Burn Copenhagen feb14 Burn Copenhagen ved en koncert i februar

Vi er privilegerede at have en Bededag i Danmark. Og den skal bruges, mener Sten Thomsen.

Med kunstnere fra ind- og udland, der spiller moderne kristne sange og lægger op til bøn fra morgen til aften, håber folkene bag “Big worship and prayer days”, at bededagsferien vil påvirke Danmark positivt.

 For mange er Store Bededag en kærkommen ekstra feriedag.

Men organisationen “Burn Copenhagen” vil i år genoplive den oprindelige tradition med bøn på bededag og inviterer kristne fra forskellige kirkeretninger til tre dage med masser af moderne sang og bøn til Gud.

– I Danmark er vi privilegerede, at vi har en national bededag. Det er der ikke mange lande, der har, siger Sten Thomsen fra Burn Copenhagen, som er en del af den internationale bevægelse “Burn 24/7”. Et netværk, der består primært af unge, der tager bønnen op på en ny alternativ måde.

 Brug for Gud…

– Jeg har tidligere været involveret i at gå på gaden og protestere mod tingenes tilstand. Men vi er kommet til den konklusion, at det, vi har brug for, er Guds indgriben i vores land. Han er vores håb, og det er Guds nærvær, der vil gøre forskellen.

Det kristne event får besøg af stifteren af Burn 24/7, musiker og sanger Sean Feucht fra USA. Sammen med ham kommer David Fritch, ligeledes fra USA. Fra London kommer Jerimy Perigo, der gennem flere år har stået for Burn i Mellemøsten. De tre gæster vil undervise om betydningen af bøn og sang, og sammen med skiftende danske og udenlandske musikere og sangere vil de være med til at skabe et intenst niveau i henvendelsen til Gud.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi forventer, at mange fra folkekirker og forskellige frikirker vil deltage, og vi har en tro på, det vil ændre atmosfæren i byen og landet til det bedre, siger Sten Thomsen.

 Også på Christiania

Fredag og lørdag foregår arrangementet i Luthersk Missions lokaler på Kirkegårdsvej 21 på Amager. Formiddagen og eftermiddagen kræver tilmelding, mens det om aftenen er åbent for alle. Søndagens bøn og sang, der foregår i Christianiakirken, er ligeledes åbent for a

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: