Kirkeligt Grundlovsmøde på Diakonhøjskolen i Højbjerg

s2_helga_kolby_kristiansenI anledningen af Grundlovsdag inviterer Diakonhøjskolen til kirkeligt Grundlovsmøde torsdag d. 5. juni kl.13.00-15.00.
I år bliver grundlovstalen holdt af Helga Kolby Kristiansen, som er formand for højskolerne i Danmark, medlem af Folkekirkens strukturudvalg og højskoleforstander på Silkeborg Højskole. Hun sidder desuden i bestyrelsen for Folkekirkens Nødhjælp og er tidligere formand i FDF.
Diakonhøjskolen har en mangeårig tradition for at holde kirkeligt Grundlovsmøde, hvor man inviterer politikere og andre meningsdannere, der har en stemme i den folkekirkelige debat. Dagen starter med fællessang, hvorefter Helga Kolby Kristiansen vil tale om: ’Kirke & samfund. Rummelighed & frihed’. Efterfølgende er der musikalske indslag og kaffebord.
LØJ