Melodi Grand Prix blev misbrugt

– Melodi Grand Prix blev groft udnyttet til en politisk kampagne af en seksuel minorietetsgruppe. Derfor bør Danmark trække sig helt ud af festivalen, for det handler ikke længere om musik.

Det mener Kristendemokraternes formand, Stig Grenov.

Han gik efter det famøse Melodi Grand Prix lørdag den 10. maj ud i medierne og sagde det, mange tænkte.
– I hvert fald har jeg fået mange positive tilkendegivelser. Også fra mennesker, jeg ikke havde forventet at høre fra. En sagde til mig: Tak fordi du tør åbne munden! Du siger det, vi andre ikke tør sige højt.

Jeg har selvfølgelig også fået en masse negative kommentarer på Facebook fra mennesker, der beskylder mig for alt muligt.
Men jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har noget imod de homoseksuelle eller andre seksuelle minoriteter.
– Jeg har bare noget imod, at man misbruger en musikfestival til politisk propaganda.

Ikke megen tolerance

– Det er totalt surrealistisk, at nogle i medierne kalder det for en sejr for tolerancen, at en drag queen med skæg vinder konkurrencen, mens to 17-årige teenagepiger buhes ud, fordi de repræsenterer Rusland, siger Stig Grenov.
– Havde det været Helle Thorning Schmidt, der blev udsat for den behandling i Parken, ville hele det politiske spektrum tage afstand.
Men Melodi Grand Prix er ikke længere en uskyldig europæisk sangkonkurrence. Den er kapret af de kulturradikale og en minoritetsgruppe, der har brugt en kvart milliard skattekroner på at udviske enhver forskel i køn og identitet, siger Stig Grenov, der foreslår at trække Danmark ud af Melodi Grand Prix.
– Drømmen om, at Europas folk kan mødes om noget så uskyldigt som en sangkonkurrence, er definitivt punkteret.
Showet er blevet politiseret af en minoritetsgruppes dagsorden, mener Grenov.

Meningstyrani

”Vi er ustoppelige” hulkede den transseksuelle Conchita efter sejren.
Men Stig Grenov mener ikke, det er rimeligt, at marginale, seksuelle udskejelser konstant ”stoppes ned i halsen på borgerne”.
Han protesterer også imod det meningstyranni, hvor fx Armeniens deltager blev hængt ud, fordi hun kom for skade at kalde det unormalt, at kvinder har skæg, og mænd har bryster.
– Østrigs bidrag var et romantiserende propagandanummer for seksuel forvirring, fremført af en mand med ondt i seksualiteten.
Det er synd for ham, men hvad fester vi andre for? spørger KDs formand.