Ny Jesus-film til efteråret

Anne Rice
Anne Rice

Ocean Blue Entertainment starter produktionen af ’Christ the Lord’ (Kristus, Herren) i efteråret. Filmen bygger på en roman af Anne Rice, som er kendt for sine vampyrbøger.
Rice skrev bogen ’Christ the Lord: Out of Egypt’ (Kristus, Herren, Ud fra Egypten), da hun i sin tid blev medlem af den katolske kirke. Bogen handler om, hvordan drengen Jesus og hans familie rejste fra Egypten til Nazaret efter Herodes den Stores død.
Filmens producerer bliver Enzo Sisti, som også producerede Mel Gibson’s ’The Passion of the Christ’.
Hollywoods såkaldte ’Bibel-år’ er allerede blevet markeret ved Jesus-filmen ’Son of God’, filmen ’God’s Not Dead’ (Gud er ikke død), ’Heaven Is for Real’ (Himlen findes virkelig) og ’Noah’. Senere kommer også en nyindspilning af Ben Hur, en kristen dokumentar ’God the Father’ og en ny Moses-film.
Bodil