Stopper som landsleder efter 11 år i Kristelig Handicapforening

Ellen Hessellund Mikkelsen
Ellen Hessellund Mikkelsen

Ellen Hessellund Mikkelsen har på grund af nyt arbejde opsagt sin stilling i Kristelig Handicapforening pr. 1. juni 2014.

– Jeg er meget taknemlig for mine 11 år i Kristelig Handicapforening, hvor jeg har fået lov at være med i en spændende tid, hvor KH er kommet langt ud og har fået lov at sætte aftryk både i lovgivning og i kirken.
– Jeg er stolt af at have været med i en forening, der sætter de svage i centrum og kæmper en kamp for deres værdi og rettigheder. Det er tæt på ubeskriveligt, hvad det har betydet for mig at lære alle disse særlige mennesker at kende. De har lært mig meget både om menneskeliv og tro og sat tingene i nye perspektiver, siger Ellen Hessellund Mikkelsen.

Stort engagement

Kristelig Handicapforenings bestyrelse takker Ellen Hessellund Mikkelsen for det store engagement og arbejde:
– Ellen har været en trofast og inspirerende samarbejdspartner for bestyrelsen, og vi har haft fuld tillid til hendes ledelse. Hun har har været med til at udvikle foreningen, blandt andet via aktiviteter og udgivelser. Ellen har favnet bredt i foreningens vidt forgrenede arbejde, både med bofællesskaber, forkyndelse og handicappedes sag generelt.

Forkyndelse for udviklingshæmmede

– Hun brænder for at arbejde med forkyndelse på en måde, så alle kan være med, og har blandt andet udgivet andagtsprogrammet Tid med GUD – først til PC og i efteråret 2013 som gratis App til Ipad.
– Ellen besidder en unik viden om forkyndelse for udviklingshæmmede og har også været med i udvalget, der arbejder med folkekirken og mennesker med særlige behov. Hun har en særlig evne til at møde mennesker lige præcis dér, hvor de er, og beboerne flokkes om hende, fordi hun altid er klar på sjov og spas – og på alvor og seriøsitet i rette mål.
– Vi kommer til at savne Ellen Hessellund Mikkelsen i foreningen, men ønsker hende tillykke med det nye arbejde.
Ellen Hessellund Mikkelsen er pr. 1. juni 2014 ansat som projektkoordinator i Ordet og Israel.
Kristelig Handicapforenings bestyrelse holder bestyrelsesmøde d. 8. maj, hvor de vil drøfte den videre proces i forbindelse med stillingen som landsleder.
Krista