Vil du bede for folk på gaden?

bomonaEt åbent møde om at nå ud til københavnere ved hjælp af forbøn på gaden, håber på at samle folk fra alle kirker.

Bo og Mona Henriksen fra Ballerup brænder for, at se mennesker komme til tro og blive helbredt. De har været med til flere forskellige arrangementer i byen, som forsøger at nå ud til københavnerne. Og de har set mange helbredelser og mange blive mødt af Gud. De inviterer nu til et fælleskirkeligt åbent møde i Ballerup d. 20. maj, hvor alle interesserede kan komme og høre nærmere.
– Vi har altid gerne ville gøre en forskel, og det bliver også ofte talt oppe fra prædikestolen: “Gør en forskel i byen”. Men vi har aldrig vist hvordan. Hvordan når vi ud til folk i byen? Vi har aldrig vidst det, før vi fik svaret med bøn på gaden, siger Bo Henriksen.
Han forklarer, at de forsøger at samle andre, som brænder for det samme. De er meget optagede af, at det er tværkirkeligt, så alle kan være med på deres egen måde. De føler selv, at de er blevet trosstyrkede af, at være med i en gruppe, som beder ved Nørreport st. hver onsdag eftermiddag (KLIK HER FOR AT LÆSE ARTIKEL OM GRUPPEN).
– Vi håber også meget, at nogle præster vil komme med – som helt almindelige mennesker, smiler han.

Bo og Mona har selv oplevet Guds indgriben i deres liv. Læs deres kringlede historie, som i sidste ende – og overraskende for dem selv, førte til, at de blev gift! Læs om det i næste nummer af Udfordringen.

Mødet finder sted på Jungtoften 6 i Ballerup kl. 19. Mere information om inspirationsmødet i Ballerup kan fås ved at ringe til Bo på 22 54 80 26.