19 nye diakoner i Aarhus

De nye socialdiakoner og diakoner er: 1. række fra højre: Anne Storgaard Larsen, Grith Brogaard Erbs, Rógvi Brekku Dam, Dennis Bækgaard, Pia Kærvang Jensen og Mette Lund Pekruhn. 2. række fra venstre: Stefanie Bock Nielsen, Anders Kayro Maagaard, Jens Smedegaard, Anders Damgaard Kjeldsen, Simon Iversen, Elisabeth Dean Ulvestad og Susanne Luise Nielsen. 3. række fra venstre: Agnete Drud Aagaard, Thomas Visby Larsen, Anna-Sophie Søberg Aamand, Jan Simmelsgaard Bastholm, Ditte Bräuner-Møller, Inger Østergaard Serup og forstander Jens Maibom Pedersen.
De nye socialdiakoner og diakoner er: 1. række fra højre: Anne Storgaard Larsen, Grith Brogaard Erbs, Rógvi Brekku Dam, Dennis Bækgaard, Pia Kærvang Jensen og Mette Lund Pekruhn.
2. række fra venstre: Stefanie Bock Nielsen, Anders Kayro Maagaard, Jens Smedegaard, Anders Damgaard Kjeldsen, Simon Iversen, Elisabeth Dean Ulvestad og Susanne Luise Nielsen.
3. række fra venstre: Agnete Drud Aagaard, Thomas Visby Larsen, Anna-Sophie Søberg Aamand, Jan Simmelsgaard Bastholm, Ditte Bräuner-Møller, Inger Østergaard Serup og forstander Jens Maibom Pedersen.

Torsdag den 19. juni 2014 fik 19 nyuddannede socialdiakoner og diakoner deres eksamensbevis på Diakonhøjskolen.

Socialdiakonerne og diakonerne har netop afsluttet deres uddannelse på Diakonhøjskolen i Aarhus. Socialdiakoner uddannes i samarbejde med VIA University College på den 3 ½ årige Professionsbacheloruddannelse i Diakoni og Socialpædagogik og diakoner på den 1-årige diakonale efter-videreuddannelse for folk, der allerede har en faglig uddannelse.
Samme dag før dimissionsfesten var der indvielsesgudstjeneste i Sct. Pauls kirke i Aarhus, hvor biskop Kjeld Holm medvirkede sammen med præst og forstander for Diakonhøjskolen, Jens Maibom Pedersen, og korshærs- og sognepræst fra Sct. Pauls Kirke, Jørgen Elkjær Lasgaard.
Bodil