Børnegospel

s1_stor_Kids2Med gospelsang, genbrug og godt til ganen indsamlede projektet GospelAid den 14. juni over 190.000 kroner til Danmissions indsats for udsatte børn i Egypten.

190.188 kroner! Så meget stod der på den check, som GospelAid overrakte til Danmission under den store støttekoncert lørdag aften i Københavns Domkirke.
Koncerten markerede afslutningen på en hel dag i hovedstaden med gospelsang og genbrug. 14. juni blev Gospel-Aid afviklet for tredje år i træk.
“Man bliver glad af at synge gospel. Det har jeg oplevet i dag. Men det fantastiske er, at med GospelAid spreder glæden sig helt til udsatte børnene i Egypten. Tak for opbakningen,” sagde Danmissions generalsekretær Mogens Kjær, da han tog imod gaven, som blev overrakt af Peter Dyhr fra The Gospel Fellowship.
Det er gospelkirken The Gospel Fellowship, der står bag GospelAid i samarbejde med Danmission. Pengene støtter udsatte børn i Cairo – børnearbejdere, handicappede, gadebørn og andre børn, som har brug for opbakning.

Hjælper gadebørn

GospelAid er en årlig event, som første gang fandt sted i 2012.
GospelAid 2014 støtter udsatte børn i Egypten, hvor der er ca. 3 mio. handicappede børn, ca. 3,7 mio. børnearbejdere og ca. 1 mio. gadebørn.
GospelAid arrangeres af gospelkirken The Gospel Fellowship i samarbejde med den folkekirkelige organisation Danmission.
TLI+Henri