GospelAid hjælper udsatte børn i Egypten

14. juni gør op mod 800 gospelsangere København til europæisk gospelcentrum for en dag. Det sker med arrangementet GospelAid, som via sang, glæde og energi samler ind til udsatte børn i Egypten.

”GospelAid handler om at have en fest med et formål,” siger musikalsk leder for GospelAid, Laura Kjærgaard, også kendt som Laura fra X-factor. GospelAid er et samarbejde mellem gospelkirken The Gospel Fellowship og den folkekirkelige organisation Danmission, og pengene fra GospelAid går til Danmissions arbejde i Egypten.

Dagen byder på gospelworkshops for både voksne og børn. Men københavnere og turister får også rig mulighed for at opleve GospelAid. På Nytorv på Strøget er der dagen igennem udendørs gospelkoncerter og en markedsplads, hvor man kan købe lidt godt til ganen og genbrugstøj. Det er også muligt at tage på en helt særlig kanalrundfart med et gospelkor som guide. Det hele kulminerer i aftenens store støttekoncert i Københavns Domkirke.

Fakta om GospelAid:
GospelAid 2014 støtter udsatte børn i Egypten, hvor der er ca. 3 mio. handicappede børn, ca. 3,7 mio. børnearbejdere og ca. 1 mio. gadebørn.
Bag GospelAid står frivillige fra gospelkirken The Gospel Fellowship og Danmission.
Billet til støttekoncert købes på www.billetto.dk
Tilmelding til workshop på www.gospelaid.dk
Læs mere om
GospelAid på www.gospelaid.dk
Danmission på www.danmission.dk
The Gospel Fellowship på www.gospelfellowship.dk