Holder årsmøde på campingplads

s5_Aarsmode-festival_14Indre Mission og søndagsskolerne holder Årsmøde Festival på Mørkholt Strand den 20.-22. juni.

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Indre Mission inviterer til Årsmødefestival på Mørkholt Camping den 20.-22 juni.

Betegnelsen årsmødefestival dækker over, at en festival på Mørkholt Camping skal danne ramme om Indre Missions Årsmøde 2014.

Fælles om glæden

– Oprindeligt blev ordet ”festival” anvendt i forbindelse med afslutningen på fastetiden. Efter en 40 dage lang bodstid, hvor man forberedte sig til påskens glædelige begivenhed, var det nu endelig tid til fest.
Forkyndelsen på festivalen vil have mange vinkler, men den fælles glæde over, at vi – små som store – har del i Jesu Kristi død og opstandelse og lever som hans vidner, vil være et gennemgående tema, siger Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard.

Hop mellem tilbud

Årsmødefestivalen på Mørkholt Camping vil have syv forskellige programmer kørende hele weekenden, så man kan ’hoppe mellem aktiviteterne’:
Blå Scene er det fælles samlingssted for deltagere i alle aldre. Fokus er programmer for fordybelse og bibelstudier, mens Slaraffenland betegnes som ’Stedet hvor alt kan ske’ med sjov, fest og farver.
Der vil være undervisning ved bl.a. sognepræsterne Erik Holmgaard og Peter Søes, forlagsleder Vibeke Sode Hjort, ungdomskonsulent Daniel Præstholm, rejsepræst Leif Andersen og landsleder Bent Molbech.

Hans-Ole Bækgaard
Hans-Ole Bækgaard