International gudstjeneste i Juelsminde Hallerne

Tryllekunstneren Henny Solskin holder børnekirke.
Tryllekunstneren Henny Solskin holder børnekirke.

Frikirken Kristus for Alle byder søndag d. 22. juni alle hjertelig velkommen til international gudstjeneste i Juelsminde Hallerne; en gudstjeneste for hele familien med lovsang og medvirken af tryllekunstner og kæledyrs-elsker Henny Solskin.
’Kristus for Alle’ har inviteret det dynamiske par Peter og Annelise Madsen fra Middelfart til at fortælle om deres livsforvandlende hjælpearbejde og mission i Afrika og Israel. De har oplevet mange fantastiske undere i deres møde med nødlidende mennesker. Nøden er ikke kun materielle eller fysiske behov, men også den store åndelige nød hos mennesker, der søger en mening med livet.
Parret har udgivet over 25 bøger og rejser stadig til Israel og Afrika for at følge op på gamle og nye projekter. Gudstjenesten afholdes både på engelsk og dansk, og man er velkommen til at tolke til andre sprog til venner, hvis behovet er der. Der er børnekirke med Henny Solskin, som gennem dukketeater og trylleri med duer og kaniner fortæller Bibelens glade budskab, at Gud elsker alle mennesker.
Der er konkurrencer og sportslege for børn, og samtidigt hermed vil Karin Volfson fortælle, hvordan Gud for godt 10 år siden gav hende en helt speciel kærlighed til Israel, hvor hun i dag er bosat i Haifa med sin israelske mand, som er emigreret fra Rusland. Hun viser en kort dvd om det rehabiliteringsprojekt, som kirken i Haifa tilbyder mennesker i misbrug, der ønsker en ny chance i livet.
LØJ