Ny musikfestival på Sjælland

s4_A day of praiseTil september løber en ny kristen musikfestival af stabelen i Hillerød med både danske og udenlandske kunstnere. Festivalen har fået navnet ”A day of Praise”.
Gennem længere tid har en gruppe kristne i Nordsjælland ønsket at lave en kristen musikfestival, og den 27. september 2014 danner Johannesskolen i Hillerød rammen for A day of Praise.
Festivalen vil byde på både velkendte og nye navne fra den kirkelige moderne musikscene i både ind- og udland.
– Vi prøver at ramme bredt, så der er lidt for enhver smag med bands fra Storbritannien, Sverige og Danmark, siger en af initiativtagerne, Peter Carlsen. Blandt de medvirkende er lokale bands, Sofie Alexandersson (SV), Steph Macleod (UK), Royal Foundlings (UK) og Ian Green (UK). Sidstnævnte turnerede sidste år i Danmark med meget stor succes.
Johannesskolen, der ejes af Luthersk Mission, samt Luthersk Missions Højsskole i Hillerød tilbyder gratis indlogering og forplejning til de tilrejsende kunstnere og udlån af en stor sportshal til koncerterne.
Arbejdsgruppen satser på, at ’A day of Praise’ vil blive et årligt musikevent med vokseværk. Formålet er at nå ud til mennesker med det kristne budskab, understreger Peter Carlsen.
Bodil