Rekordstor tilstrømning til Luthersk Missions Højskole

Der er allerede 60 elever tilmeldt efterårsholdet 2014 på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.
Der er allerede 60 elever tilmeldt efterårsholdet 2014 på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Mens der sidste år ved samme tid var tilmeldt 25 elever, begynder hele 60 elever efter sommerferien.
– Finanskrisen er næsten overstået, og vores øgede markedsføring er ved at slå igennem. Og så er det nok heller ikke helt uden betydning, at vi netop til elever på efterårsholdet 2014 giver et ekstraordinært tilskud på 3.000 kroner, tilføjer forretningsføreren med et skævt smil. Forstander Henrik Nymann Eriksen synes at spore en øget interesse blandt unge kristne for at komme på bibelskole.
Sidste år ved samme tid var der tilmeldt 25 elever på Luthersk Missions Højskole, og siden 2008 har efterårsholdene ligget på omkring 40 elever, mens forårsholdene har ligget stabilt på omkring 60 de seneste 10 år. Men nu håber skolen, at det højere elevtal er udtryk for en permanent vending for efterårsholdene.
En af skolens nye tiltag er ”Spørg-om-tro”-videoer, som publiceres på YouTube en gang om måneden. De er blevet set cirka 9.000 gange, siden den første blev publiceret i oktober 2012, og har 600 abonnenter.
LØJ