Stævne med koncert i Sarons Dal

Solveig Leithaug og søstrene Garness med band skal holde koncert i Sarons Dal under sommerstævnet.
Solveig Leithaug og søstrene Garness med band skal holde koncert i Sarons Dal under sommerstævnet.

Den 16. juli optræder Solveig Leithaug og søstrene Garness med band i Sarons Dal.
Siden Solveig Leithaug slog igennem med sit første album i 1985 har hun været en populær gæst på stævner og møder over hele Norge. Hun har nu 17 albums bag sig og har spillet verden over.
– Jeg glæder mig rigtig meget til koncerten i Sarons Dal under Sommerstævnet i juli. Jeg glæder mig utroligt til at spille med bandet, for ellers spiller jeg ofte alene, fortæller Solveig fra hjemmet i Nashville, USA.
På koncerten vil der være numre fra det sidste nye album, ’Finding Home’, som har fået strålende anmeldelser i Norge. Hun vil også spille flere af sine klassikere fra tidligere albums.
Kunstnerduoen GARNESS – tvillingesøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad – som var med til at lave Leithaugs sidste album, fik stor ros for julekoncerten «Stille Natt» på NRK lillejulaften og er desuden kendt fra tv-programmer som Jul på Slottet (Kronprinseparrets julekoncert), Absolutt Norsk, Beat for beat og Kjempesjansen.
De andre i bandet er Torjus Vierli på klaver, Tor Egil Kreken på bass og Thomas Gallatin på trommer.
– Sangene på mit nye album reflekterer mit liv, som det er i dag med håb, tilbedelse, bøn, sorg, relationer og familien. De er en ærlig reflektion over Guds stærke arm som frelser og hjælper, forklarer Leithaug.
Bodil