Venstrefløjen til hest

Stig Grenov.
Stig Grenov.

Stig Grenov
Kristendemokraternes landsformand
Erantisvej 2, 2970 Hørsholm

Hvis jeg føler mig som en hest, hvorfor må jeg så ikke få føls første sygedag? Kristendemokraterne mener at spørgsmålet er relevant, efter at Folketinget vedtagelse af, at borgeren kan skifte køn på en blanket, uden smålig hensyntagen til detaljer, så som biologi, dna og andre ”ligegyldigheder”.
KD forsvarer kønskampen, mens den røde fløj fører kamp mod kønnene. KD kræver respekten for kvinder og mænds forskellighed tilbage. Far kan ikke føde børn og mor ikke blive far.
Det er muligt Helle Thorning Schmidt (S) mener hun har bragt Danmark gennem den økonomiske krise, men menneskesynet er forkrøblet.
Pga. et ekstremt mindretals problemer med deres identitet, skal hele samfundet bøje nakken og acceptere retten til at vælge toilet og omklædningsrum efter overbevisning.
Katastrofalt er det, at børns behov for at identificere sig med sit køn lades i stikken. Morsomt bliver det til gengæld at se kvindernes OL, når mandlige topatleter vinder samtlige discipliner, fordi de føler en indre pige i sig.
Hvad med at venstrefløjen lukkede hønsene ind igen og forstod, at moder natur ikke er diskriminerende?
Jeg vil have lov at sætte spørgsmålstegn ved de psykiske diagnoser, der før lå til grund for en operation. Men det er ikke diskrimination, at en mand ikke må have bryster!
Køn handler først og fremmest om krop og vores sociale påvirkning. KD blander sig ikke i, hvem man sover med under dynen, men ansvaret for dit liv er dit eget – ikke statens.
De hjemløse, børn i asylcentre, gadeprostitution og kvinder udsat for vold har krav på samfundets opmærksomhed og ressourcer. Ikke borgere, der vil modellere deres tilværelse efter forgodtbefindende.