30 dage i bøn for muslimerne

Hæftet ’30 dage i bøn for den muslimske verden’ indeholder masser af information og inspiration til konkret bøn.
Hæftet ’30 dage i bøn for den muslimske verden’ indeholder masser af information og inspiration til konkret bøn.

Åbne Døre, Norea og Dansk Europamission har udgivet hæftet ”Ramadan 1435. 30 dage i bøn for den muslimske verden” til brug under ramadanen fra den 28. juni- 27. juli.
Endnu engang har Åbne Døre m.fl. udgivet en bedefolder til brug hver dag under ramadanen. ’30 dage i bøn for den muslimske verden’ giver fakta om islams ’Fem Søjler’, fx at 93 procent af alle praktiserende muslimer faster under ramadanen.
Hæftet belyser mange emner som ’Ældre muslimer’ og ’Bådflygtninge’ og har fokus på flere specifikke geografiske områder og deres særlige behov. Der er også vidnedsbyrd om muslimer, som bliver dybt rørt over, at kristne beder for dem i Jesu navn.
Bodil