AdamogEva får ny hjemmeside

s5_Asmussen, Asbjørn2010IM’s sexrådgivning har haft en halv million søgninger på et år.

Adamogeva.dk, som rådgiver unge om sex, krop og følelser baseret på kristne værdier og etik, fik 1. juli ny hjemmeside.

De 74.000 besøgende på adamogeva.dk i juni var en ny rekord for den populære hjemmeside, som nu har fået et helt nyt look.
De seneste 12 måneder har hjemmesiden ifølge Google Analytics haft 530.000 unikke besøgende. Det svarer til halvdelen af alle danske unge i alderen 11-25 år, som er målgruppen for Adamogeva.dk. Fra den spæde start i 2006 er siden således vokset til i dag at være en stor, seriøs og anerkendt ressource for de unges følsomme spørgsmål, oplyser Indre Mission.

Kærlige svar

Bag adamogeva.dk står en række kirkelige organisationer med Indre Mission i spidsen. 80 frivillige fagpersoner skriver vedkommende og kærlige svar på de unges spørgsmål, og arkivet rummer i dag tæt på 4000 svar.
Om sidens kristne værdi-grundlag forklarer konstitueret redaktør Asbjørn Asmussen:
– Den kristne etik kommer til udtryk på den måde, at vi tager de unge og deres problemer alvorligt samtidig med, at vi udfordrer dem til at forholde sig til, hvad de vil med deres liv. Med andre ord: Vi svarer dem som regel på lidt mere, end de spørger om. Og det er åbenbart noget, de unge sætter pris på. Flere har givet udtryk s5_adamogevafor, at vi har fået dem til at tænke, og det er netop det, vi gerne vil.