330 børn på sommerlejr i Ans

s5_images-stories-pige_med_flag-390x260– Kjelsø Lejren runger af børnelatter, fortæller Erik Bertelsen fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
Et rekordstort antal børn har i sommerens løb haft ferieoplevelser ’med Gud og leg’ i Kjelsø Lejren. Der har i alt været seks forskellige lejre på Kjelsø, og over 100 ledere har brugt af deres feriedage for at være sammen med børnene.
På alle lejrene har der været bibeltimer med udgangspunkt i Bibelens beretninger, bl.a. med temaet: “Venner for evigt – Mød Jakob”. Også opgaveløb, konkurrencer, vandkampe og lejrbål er helt selvfølgelige indslag på alle lejrene.
– Målet er, at børnene må få en livsbekræftende oplevelse, som er med til at fastholde dem i, at troen på Jesus er et godt livsfundament, understreger Erik Bertelsen.
Kjelsø Lejren har for nylig fået en ny hovedbygning og nye udendørs aktiviteter. Nu er man i gang med at finde håndværkere til den nye parkurbane, som opføres først på efteråret. Lejren bruges meget, bl.a. af skoler og institutioner i hverdagen, oplyser Erik Bertelsen.
Bodil