Kursus i profetiens nådegave

s5_kaliberAarhus Valgmenighed tilbyder sammen med Dansk Oase weekendsamlinger under navnet KARISMA om den profetiske gave med start den 12. september.
KARISMA er en samling for den, der ønsker at arbejde med sin profetiske nådegave og tjeneste i en menighedssammenhæng. På kurset får man får mulighed for at arbejde med sin nådegave i eksperimentelle rammer.
Brugen af nådegaverne er helt essentiel i forhold til kirkens missionale bevægelse, og derfor vil man gennem undervisning, praksis og samlinger sætte fokus på 4 områder i det profetiske: Discipelskab – Profetisk Kultur – Den Profetiske Gave – Den Profetiske Tjeneste, skriver valgmenigheden.
I 2014 er der weekendsamling 12.-13. september og 21.-22. november. I 2015 er der weekendsamling 27.-28. februar og 8.-9.maj. For at få hjælp til at omsætte læringen i praksis, indgår man i en huddle med ca. 6 deltagere, hvor man hver 14. dag mødes halvanden time under forløbet. Bor man i Århus, afholdes mødet i valgmenigheden, ellers mødes man online.
Kirken har allerede skoler for discipelskab, lovsang og lederskab. Den sidstnævnte hedder KALIBER.
LØJ