Ungt par til Liberia

Teologistuderende Hans-Christian og hustruen Astrid skal arbejde i den lutherske kirke i Liberia. Foto: Jakob Swartz, Promissio.
Teologistuderende Hans-Christian og hustruen Astrid skal arbejde i den lutherske kirke i Liberia.
Foto: Jakob Swartz, Promissio.

Astrid og Hans-Christian skal være volontører for Promissio i fire måneder.

Astrid og Hans-Christian Pettersson fra Aarhus skal arbejde for den lutherske kirke i Liberia fra den 18. august.

Astrid og Hans-Christian skal arbejde som hhv. volontør og praktikant i Den lutherske Kirke i Liberia fra den 18. august til den 17. december 2014.
Hans-Christian Pettersson læser teologi i Aarhus og skal i fire måneders praktik i forbindelse med sin kandidatuddannelse.
I Liberia skal Hans-Christian undervise på Louis T. Bowers Lay Leaders and Ministers Training Center i Totota, der er Den lutherske Kirkes uddannelsescenter. Her uddannes evangelister og ordinerede diakoner (en slags hjælpepræster) til kirken og dens menigheder.
Centeret i Totota holder også kurser med efteruddannelse for kirkens præster, evangelister og diakoner, og centerets undervisere tager ind i mellem ud i landet på undervisnings- og evangelisationsture, oplyser Promissio.
Astrid Pettersson skal indgå i kirkens kvindearbejde i den lokale St. John menighed i Totota, hvor det unge par desuden sammen skal deltage i opstarten af et ungdomsarbejde.
Bodil