Den målrettede kirke i Afrika

Pastor Rich Warren vil samle 54 afrikanske nationer til kongres for ’Den målrettede kirke’ i 2015. Han annoncerede planerne på en pressekonference i Kigali, Rwanda.
Pastor Rich Warren vil samle 54 afrikanske nationer til kongres for ’Den målrettede kirke’ i 2015. Han annoncerede planerne på en pressekonference i Kigali, Rwanda.

Pastor Rich Warren fra Californien, som har skrevet bestsellerne om ’Det målrettede liv’ og ’Den målrettede menighed’, vil samle kirkeledere fra 54 afrikanske lande til en kongres den 6.-10. august 2015.
Kongressen The All Africa Purpose Driven Church Congress skal finde sted i Rwanda på landets nye ’Thanksgiving Day’ Shima Imana, hvor man fejrer forsoningen og mindes folkemordet.
Denne konference vil være den første af fem, som skal være afviklet inden 2020.
– Jeg har arbejdet med Rwandas kirker og studeret dem i næsten 10 år. Nu tror jeg, tiden er inde til, at de kan blive en rollemodel for resten af verden. Det kunne ligne Gud at bruge et lille land som Rwanda til gavn for sit rige og for det gode – selv om verden vendte ryggen til for 20 år siden, da landet var i stor nød, siger Warren. Han mener, at forsoningsprocessen i Rwanda kan inspirere til fred andre steder, fx i Mellemøsten.
Bodil