Forærer sin bog væk i Fairtrade i Svendborg

s2_poulLørdag den 9. august signerer og forærer forfatteren Poul Henning Krog i Fairtrade Svendborg-butikken bogen væk til hvem, der måtte ønske den.
Efter den gratis uddeling kan bogen fortsat købes, og halvdelen går til Fair Trade.
Bogen ”Kære Hr. Tyv – og 39 andre historier” udkom på Udfordringens forlag lige før sommerferien – som et helt særligt projekt, finansieret af forfatteren selv. Hans tanke er, at bogen skal kunne gives videre til venner og bekendte som en humoristisk tankevækker – også om troen.
Poul Henning Krog har således i juli uddelt ca. 1900 bøger personligt på kristne sommercamps. Bortset fra uddelingen i Svendborg er det nu meningen, at bogen skal sælges normalt – dog til en overkommelig pris på kun 150 kr. Bogen kan bestilles på Udfordringens bogsalgs-hjemmeside Hosianna.dk.
– Jeg har allerede fået mange kommentarer. Også fra børn og ældre. De siger, at de synes, bogen er sjov, lærerig, personlig, og at bogen sætter mange tanker i gang, fortæller Poul Henning Krog.
Henri