Xander synger om Adam og Eva

- Det er en stor ære at få lov til at skrive og synge om Adam og Eva, mener Xander.
– Det er en stor ære at få lov til at skrive og synge om Adam og Eva, mener Xander.

Musikeren Xander kalder det ”en stor ære”, at han fik lov til at formidle teksten om Adam og Eva og deres syndefald i forbindelse med Bibelselskabets ’Lydspor fra Bibelen’.

Xander skrev nummeret Adam & Eva på baggrund af Første Mosebog 2,4 – 3,23 om de to første mennesker på jorden. Sangen handler om at kende sig selv og dem, man holder af. På godt og på ondt – og netop dét er en af Bibelens helt centrale pointer, siger han.
Xander tilføjer, at sangskrivningen har fået ham til at tænke over sine egne fejl – i kærlighedslivet, men også i forhold til at tilgive, når venner og familie begår fejl. Han ser troen som noget positivt:
– Det er lidt socialt tabu at være religiøs i dag, og i dag er der gået politik i alt. Det plejede at være religionen, der samlede folk og fik dem til at huske de gode værdier, siger han.
På bibelselskabet.dk/lydspor kan man høre Adam & Eva gratis i en måned efter udgivelsen. Nummeret kan også købes via iTunes og streamingtjenester.
Adam & Eva er en del af Bibelselskabets musikprojekt Lydspor fra Bibelen, der udkommer i anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum.