Mai-Britt er praktikant på Udfordringen i fire måneder

s2_Sørensen, Mai-BrittMai-Britt Sørensen er i gang med en 3K-uddannelse på Diakonhøjskolen i Århus.

3K står for Kristendom, Kultur og Kommunikation. Derfor er Udfordringen et velegnet praktiksted, før Mai-Britt afslutter sin bachelor. Så i den kommende tid vil læserne se Mai-Britts navn under nogle artikler.
Mai-Britt kommer fra Bjerringbro. Hun har været i gang med uddannelsen i Århus i 3 år og har det sidste halve år læst medievidenskab på universitetet i Bergen i Norge. Hun holder meget af Norge, hvor hun har tilbragt to år og også har gået på bibelskolen ”Veien”, der er inspireret af Bethel Church i Redding, Californien, hvor Bill Johnson er ledende præst.
Mai-Britt har også tilbragt to år i England, dels som au-pair, dels på en bibelskole i Sheffield.
Henri