Massoud sælger t-shirt til støtte for forfulgte

s4_Massoud5Sogne- og migrantpræst Massoud Fouroozandeh sælger i samarbejde med Åbne Døre en T-shirt og et klistermærke med et arabisk ’nun’ til støtte for Iraks kristne.

Bogstavet nun bruges af IS til at betegne kristne (nasrani) i de områder, som er besat af IS-militserne. Med dette bogstav markeres kristne, så de bliver mål for forfølgelse og ekspropriering af deres ejedom.
Flere muslimer i Mellemøsten er begyndt at bruge t-shirts med et nun for at vise deres solidaritet med de forfulgte kristne. I resten af verden foregår netop nu en kampange ’WeareN’, som bl.a. støttes af tusinder på facebook.
– Gud er god, og hans veje er uransagelige. Jeg mener fortsat, vi ikke må give op men fortsætte i den gode fredelige kamp i god ånd. Jeg har nu fået en aftale i hus med Åbne Døre, som ser vores fælles sympati værende en god måde at markere og synliggøre vore protester, skriver Massoud Fouroozandeh på Facebook. Han oplyste den 22. august, at produktionen af t-shirts med Nun-logo er i gang, og at de vil være klar i løbet af 10 dage.
Bodil

Til venstre ses et ’nun ’, som bruges i den internationale kampagne ’WeareN’. Til højre ses motivet på en t-shirt med dansk tekst, som sælges til støtte for kristne i Irak.
Til venstre ses et ’nun ’, som bruges i den internationale kampagne ’WeareN’. Til højre ses motivet på en t-shirt med dansk tekst, som sælges til støtte for kristne i Irak.