600 til familiedag på SE

Efterskolens køkken sørgede for at bespise 600 mennesker fra den store paella-gryde.
Efterskolens køkken sørgede for at bespise 600 mennesker fra den store paella-gryde.

Lørdag d. 6. september var der familiedag på Sydvestjyllands Efterskole.

Hele familien – fra lillesøster til bedstefar – var samlet til en festlig dag i Bramming, hvor blandt andet Brian Williams fra Nepal var på besøg. Brian er leder af en organisation, som hjælper udsatte børn og handlede kvinder. Deres arbejde har Sydvestjyllands Efterskoles elever støttet med indsamlinger og bøn gennem de sidste to år.
Humøret var højt, og skolens køkken stod for et bespisningsunder af 600 mennesker ved hjælp af mad fra den store paella-gryde.
133 elever fylder skolen op til daglig, og i den kommende tid ser skolen frem til en tur til København, Efterskolernes Dag og en tur til London for 10. årgang, inden hele skolen tager til Barcelona i april måned.
Se også stof om andre efterskoler.

Alle efterskoler, som har indsendt stof er omtalt.
Muligvis også stof om kristne efterskoler i næste uge.
Henri.