Fromsejer fylder 80 år

Livets bog har mange blade.inddPoul Henning Fromsejer fylder 80 år den 7. september.
Poul Henning Fromsejer kom til verden i Vorbasse, men endte som præst ved Roskilde Domkirke., hvor han bl.a. været med til at tage imod paven, ærkebiskoppen af Canterbury og har medvirket ved dronning Ingrids begravelse.
Som ung var han hjælpepræst ved Århus Domkirke og senere ved Skt. Pauls Kirke. En periode underviste han i kristendom på Jysk Børnehaveseminarium, før han kom til Utterslev Kirke ved København. Fra 1983-2003 var han ”andenpræst” ved domkirken i Roskilde. Her indledte han bl.a. et samarbejde med baptistpræst Chresten Eskildsen om at fejre jul for de enlige.
Han har været i bestyrelsen for Landsforeningen af Menighedsråd og formand for den lokale afdeling af Kirkens Korshær.
Siden pensioneringen i 2003 har han skrevet bøgerne ”Når hjertet klædes i festdragt”, ”Livet er en morgengave” og ”Guds nåde og Jords glæde”. Han holder desuden gæsteprædikener og foredrag om: Humor i hverdagen, Humor i Bibelen og Humor i kirken. Han har været rejseleder på mange rejser og kurser på Hotel Nyborg Strand og Løgumkloster Refugium indtil for 2 år siden. Han fejrer fødselsdagen uden for hjemmet på selve dagen.
Henri.