Ny ungdomsnetværker brænder for Jesus og Afrika

s2_Louise-K-Mikkelsen– Jeg brænder for kombinationen af Jesus og Afrika, siger Louise Kiilerich Mikkelsen, der begyndte som ny ungdomsnetværker i Promissio den 1. august.
– Det mest spændende ved jobbet, er, at jeg får lov til at arbejde med unge og deres passion for kombinationen af Jesus og Afrika, og inspirere til handling så denne kærlighed går fra hjerte til hænder, siger Louise Kiilerich Mikkelsen.
Louise er 22 år og kommer fra Brønderslev. Hun bor nu i Aarhus, hvor hun lige har afsluttet første år på 3K-uddannelsen (Kristendom, Kultur og Kommunikation). Hun er engageret i Aarhus Bykirke og frivillig i Afrika InTouch.
Louise er deltidsansat med én arbejdsdag om ugen, og hendes arbejdsplads er på Promissios sekretariat på TORVET i Aarhus.
Bodil