Rudehøj glæder sig til ny hal

Sådan vil den nye hal se ud, når den er færdig.
Sådan vil den nye hal se ud, når den er færdig.

Dansk Oases Efterskole, Rudehøj, er blandt landets yngste efterskoler.

Visionen om at have efterskole for unge i Oase-inspirerede rammer har været virkelighed i snart halvandet årti. Mange visioner og målsætninger er blevet opfyldt, og i disse måneder når Rudehøj endnu et peak.
– Når vi i disse dage åbner vinduerne, skærer lyden fra rundsaven eller vinkelsliberen ind i skolens efterskoleliv, fortæller forstander Jacob Hørning.
– Når drømme bliver til virkelighed er det både forløsende og skræmmende på en gang.
Foran efterskolen har der rejst sig en 8 meter høj og 45 meter lang bygning. Drømmen om at efterskolelivet bliver idrætsinspireret i både undervisningen og i fritiden er blevet til virkelighed. Vi er dybt taknemmelige for det realiserede halbyggeri og glæder os til, at det blå gulv er klar til at blive indtaget af vores store flok af livsfriske teenagere, siger forstander Jacob Hørning.