Udfordringens radiofolk trues også af islamister

– Politiet har opfordret os til at flytte til et andet kvarter, fordi dette område kan være farligt, fortæller Justin N.

Han er en af de kristne radio-pionérer i Cameroun, som Udfordringen samarbejder med.
Han har oprettet flere lokale radiostationer med støtte fra Udfordringen. Og én af dem i byen Maroua er nu truet af islamisterne, fordi den ligger i samme område som et kristent hospital. De udenlandske læger og sygeplejrsker er rejst.
Det vil imidlertid koste mange penge at oprette et nyt studie og en sendemast. Så de lokale radiofolk bliver foreløbig.
Men de spørger om vores forbøn. Flere tusinde kristne flygtninge er kommet hertil fra grænsen til Nigeria, hvor terroristerne har brændt 176 kirker. Mange unge utilfredse muslimer slutter sig til oprørerne.
Også Udfordringens radiomand i det yderste nord, Josué, som er tidligere muslim, er blevet truet på livet med breve og telefonopringninger. Alligevel har han valgt at fortsætte sin tjeneste med livet som indsats.
Den missionær, som tidligere havde den faste kontakt, Helene, er rejst hjem på grund af trusler imod hendes kristne missionsklinik.
Trods urolighederne planlægger Udfordringen sammen med Per Hyldgaard en evangelisationskampagne i november i nabolandet Tchad.