Foredrag på MF i Aarhus om ’Kristendommen i kulturen’

Lektor Erik Skyum-Nielsen taler på MF den 3/11.
Lektor Erik Skyum-Nielsen taler på MF den 3/11.

Tre eksperter vil over tre mandage holde foredrag om kristendommens indflydelse på hhv. litteratur, billedkunst og musik. Den 3. nov. handler det om litteratur ved Erik Skyum-Nielsen, lektor ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet og kritiker ved Dagbladet Information.
– Kristendommen har leveret rigtigt mange centrale temaer til den kulturelle og kunstneriske udfoldelse. På den måde har kristendommen været stærkt identitetsskabende, siger fakultetsleder Jørn Henrik Olsen.
Den 10. nov. handler det om kristendom og billedkunst ved fakultetslederen, som selv er billedkunstner og kunstkritiker ved Magasinet Kunst.
Den 17. nov. handler det om kristendom og musik ved kirkesanger og foredragsholder, stud.theol. Elisabeth Hartman Evald.
Bodil