KriSoS: Sundhedsarbejdere skal være ’som salt på æg’

Inge Helver
Inge Helver

KriSoS afholder kurset International Saline i Hørup Kirkecenter, Kjellerup, lørdag den 18. oktober kl. 10 til 17, for at lære sundhedsarbejdere at dele deres tro.
International Saline er et kursus, der verden over underviser sundhedsarbejdere i at være Lys og Salt i verden gennem deres daglige travle hverdag. Vise trosflag. At dele sin tro, med eller uden ord.
Det handler om at være som salt på et æg, hverken for lidt eller for meget. Der arbejdes med fem spørgsmål, og Anne Marit Dugstad fra Norge og Inga Helver fra KriSoS i Danmark vil undervise og hjælpe deltagerne igennem til svar.
Søndag den 19. oktober er Lægen Lukas’ dag i mange engelsktalende lande, hvor den er kendt som HealthCareSunday. I Danmark kalder vi den SundhedsSektorSøndag, og der er en særlig bøn dertil, hvor der bedes for personalet i Social- og Sundhedssektoren. I forbindelse med kurset vil deltagerne være med til gudstjenesten Hørup kirke. Programmet og bønnen kan ses på KriSoS’ hjemmeside.
Bodil